Vooruitblik naar Twitterrific 2.0: meerdere accounts en thema’s

De Twitter-client Twitterific voor de iPhone komt binnenkort beschikbaar in een versie 2.0. Wie benieuwd is wat daarin zoal aan vernieuwingen zijn doorgevoerd, kan een ruim 9 minuten durende video bekijken.

twitterrificDe Twitter-client Twitterific voor de iPhone komt binnenkort beschikbaar in een versie 2.0. Wie benieuwd is wat daarin zoal aan vernieuwingen zijn doorgevoerd, kan een ruim 9 minuten durende video bekijken waarin de nieuwe functies worden langsgelopen. Er komt ondersteuning voor meerdere accounts en meerdere thema’s. Drie thema’s worden standaard meegeleverd. Het is mogelijk om van layout te wisselen: van een minimalistische mode zonder avatars tot een gedetailleerde mode waarin je alle informatie inclusief avatars ziet. Het wordt ook makkelijker om tweets naar meerdere gebruikers te sturen.

Via tabbladen kun je een gewone tweet, een @-reply of een direct message schrijven.


twitterific In Twitterrific 2.0 kun je straks ook tekst verkorten (dus niet alleen URL’s). Je kunt trends, trefwoorden, personen en locaties zoeken, zoekopdrachten opslaan, eigen shortcuts maken en complete Twitter-bio’s lezen. Ontwikkelaar Craig Hockenberry heeft de nieuwe versie al ingeleverd bij Apple; die zal over een paar dagen in de App Store verschijnen.

Er zijn twee versies van Twitterrific: een gratis versie en een Premium-versie (€7,99). De Premium-versie bevat een extra thema en heeft geen advertenties. Twitterrific is al 20 weken niet meer bijgewerkt, dus het is de hoogste tijd.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.