Beyond E-Tech Duet D-8: geen overtuigende iPhone-kloon

De Duet D-8 van Beyond E-Tech zou "de beste iPhone-kloon ooit' moeten zijn, aldus CNET. Maar wie het toestel ziet, heeft meteen door dat het namaak is.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

duet d-8Het is alweer een tijd geleden dat we op iPhoneclub aandacht hebben besteed aan iPhone-klonen. CNET beweert nu de “beste iPhone-kloon ooit” te hebben gevonden: de Duet D-8 van het Amerikaanse bedrijf Beyond E-Tech. Toch moet je de afgelopen drie jaren in een bunker hebben geleefd om hierin te trappen, erkennen ze: de D-8 heeft een veel kleiner scherm dan de iPhone (2,8 inch) en er zitten softkeys onder het scherm om het bellen en afspelen van muziek te regelen. Het is niet eens zeker of er wel een touchscreen aanwezig is. De iconen komen best goed overeen, maar door grote homeknop valt de D-8 meteen door de mand.

Toch heeft deze iPhone-kloon iets dat de originele iPhone niet heeft: net als zijn voorganger, de Duet D888 is het een dualsim-toestel, zodat je via twee mobiele nummers kunt bellen en sms’en. Een FM-radio, 2 megapixel camera, Bluetooth, speakerphone, mobiele TV, organizerfuncties en een muziekspeler zitten er ook in.

Via: CNET

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 oktober 2009, 21:14
Categorie iDevices
Onderwerpen game, kloon

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.