iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was donderdag 24 mei 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 24 mei 2018? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Gister kwam het ook al even naar voren in de iCulture Vandaag: de GDPR (AVG) gaat morgen in en dat betekent voor veel bedrijven dat ze aan allerlei nieuwe regels moeten voldoen. Instapaper krijgt het niet voor elkaar om te voldoen aan alle regels en het is daarom vanaf morgen voor Europese gebruikers niet meer mogelijk om gebruik te maken van de dienst. Apple heeft haar zaakjes wel goed voor elkaar, zo kun je sinds gister je data inzien en downladen. In onze tip leggen we je uit hoe dit werkt. Een andere tip gaat over het GPS-signaal van je iPhone wanneer je in de auto zit. We vertellen je hoe je dit kunt verbeteren door een paar kleine trucjes. We vertellen je ook alles over het dicteren op je iPhone, Mac en andere apparaten. Camera+ is een bekende camera-app en die heeft een complete make-over gekregen in een nieuwe app. Camera+ 2 is vanaf 29 mei te downloaden en bevat een aantal nieuwe functies. En ook ABN AMRO komt met een nieuwe app die gebruik maakt van Apple’s ARKit. Het gaat om een virtuele escape room.

Dat en meer lees je vandaag op iCulture!

Tips, opinie en meer

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Airbnb (gratis, iPhone/iPad/ TV, iOS 13.0+) - Met AirBnb kun je nu Stories maken, die vanzelf verdwijnen.
  • SNS Mobiel Bankieren (gratis, iPhone/iPad/ Watch, iOS 12.0+) - IBAN-Naam Check: de app checkt de ingevoerde naam bij het rekeningnummer en waarschuwt je als er iets afwijkt.
  • De Morgen Print Editie (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 9.0+) - Vanaf nu kunnen de bijlagen Humo en de Volkskrant afzonderlijk worden gedownload.

https://itunes.apple.com/gb/app/airbnb/id?mt=8

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 mei 2018, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.