iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was woensdag 26 april 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 26 april 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoWe hebben vandaag een flinke hoeveelheid tips op iCulture – dingen waar je altijd iets aan hebt. Zo lees je als autobezitter hoe je met Google Maps je parkeerlocatie makkelijk terugvindt of hoe je makkelijk multitasking in CarPlay gebruikt. We vertellen ook hoe je gezinsleden toevoegt aan Spotify Family en hoe je de Siri Remote update voor je Apple TV. We keken ook naar de Panasonic Nubo, een beveiligingscamera die je via 4G op de hoogte houdt van ongewenste gasten. Dit en nog veel meer vandaag op iCulture.

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Tweetbot splitscreen op Mac

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Tweetbot op de Mac kan nu overweg met de nieuwe Twitter-richtlijnen voor reacties. Ook plaats je foto’s in DM’s.
  • Prisma: Photo Editor, Filters (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - In de Prisma-app pas je nu de achtergrond van je selfies aan.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.