iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was donderdag 23 november 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 23 november 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture: VandaagVanavond was de uitreiking van Website van het Jaar 2017. Op het moment dat we deze lijst samenstelden hadden we nog geen idee of we met een prijs naar huis zijn gegaan, maar via sociale media heb je vast iets van de uitslag meegekregen. Je weet dus ook of we nu zitten te balen, of in feeststemming zijn. Eerder vandaag kon je op iCulture natuurlijk weer je gebruikelijke portie Apple-nieuws vinden, bijvoorbeeld over een wekker-bug in iOS 11 en over het feit dat de iPhone X levertijd steeds verder verbetert. Je hoeft bij de Apple Store nog maar 1-2 weken te wachten en bij sommige webwinkels zijn er al modellen op voorraad. Verder leggen we uit waarom de veelzijdigheid van de Apple Watch de beste eigenschap is. Dat en nog meer vandaag op iCulture.

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

  • De iCulture Deals staat wederom vol met goedkope apps, games, accessoires, iTunes-kaarten en meer koopjes.
  • Black Friday 2017 begint extra vroeg. In dit artikel vind je een overzicht van de meest actuele Apple-deals voor Black Friday.

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Capcom’s nieuwste mobiele versie van de klassieke puzzel-vechtgame. Werd in augustus al aangekondigd.
  • Overcast (gratis, iPhone/iPad/ Watch + IAP, iOS 12.1+) - Nieuw donker thema voor deze podcast-app, naast het al bestaande donkere thema. Ook kun je de slaaptimer nu zo instellen, dat het afspelen stopt als de aflevering voorbij is.
  • Ulysses (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 13.4+) - Deze schrijfapp is geoptimaliseerd voor de iPhone X.
  • A Boy and His Blob (€2,29, iPhone/iPad, iOS 7.0+) - Een NES-klassieker, waarbij je een als jongen snoepjes moet voeren aan een blog, zodat deze transformeert. Los puzzels op en probeer het gevaar te ontlopen.
  • Invert pixels (€2,29, iPhone/iPad, iOS 7.0+) - Ontspannende game waarbij je pixels moet omkeren.
  • Legacy 2 - The Ancient Curse (€2,29, iPhone/iPad, iOS 10.0+) - Duistere game, opvolger van de oorspronkelijke Legacy-game.
  • Just Press Record (€5,49, iPhone/iPad/ Watch, iOS 13.0+) - Donkere modus zorgt ervoor dat je batterij bespaart op de iPhone X.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 november 2017, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.