Glance-klok

Deze slimme wandklok laat meer dan alleen de tijd zien

De Glance wandklok is veel meer dan een manier om te zien hoe laat het is. De slimme klok heeft een LED-scherm als wijzerplaat waar je onder meer gezondheidsdata, aankomende afspraken en de temperatuur van je thermostaat kunt zien.

Glance-klok

Met een Apple Watch of andere fitnesstracker om je pols, weet je precies hoe actief je bent. Als je de neiging hebt om deze signalen te negeren dan is de Glance een klok om in de gaten te houden. Deze slimme wandklok laat namelijk precies zien hoe actief jij bent geweest en kan daarnaast nog veel meer.

De simpel ogende witte wandklok geeft gewoon de tijd aan met twee wijzers, maar wat daar achter gebeurt is een stuk interessanter. Gekleurde ringen en oplichtende letters op het LED-display kunnen namelijk allerlei gegevens tonen op de wijzerplaat van de Glance.

Glance

De Glance is met van alles te koppelen

Deze gegevens haalt de Glance onder meer van je Apple Watch, iPhone of andere fitnesstracker (zoals de Fitbit). Aan de hand van de manier waarop jij de apparaten gebruikt, toont de klok bijbehorende informatie. Zo kun je ‘s ochtends zien hoe lang je geslapen hebt, wat je bloeddruk is en hoeveel calorieën je op het einde van de dag verbrand hebt.

Naast de focus op gezondheid is de Glance ook te koppelen met verschillende apps van Google, waaronder Gmail en Google Calendar. Met de letters op de klok kun je aankomende afspraken zien, terwijl de gekleurde ringen aangeven op welk tijdstip de afspraak in de planning staat.

Glance

Met de Glance in een snelle blik op de hoogte

Tot slot kun je Glance laten verbinden met slimme thermostaten, zoals de Nest. Met deze gegevens kun je het energie- en watergebruik op de klok aflezen. Het gaat bij de Glance dus specifiek om het bekijken van gegevens, om iets te wijzigen zul je gewoon je iPhone erbij moeten pakken.

De Glance werd op de CES-beurs in Las Vegas gepresenteerd en zou binnenkort al te bestellen zijn vanaf de website van Glance. Daar kunnen geïnteresseerden zich nu alvast inschrijven zodat ze als eerste een exemplaar met korting kunnen reserveren.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 januari 2016, 13:15
Categorie Accessoires
Onderwerpen ces, klok

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.