Gerucht: iPhone vanaf vrijdag te koop in China

Geruchten gaan dat de iPhone vanaf vrijdag beschikbaar zou komen in China. Apple is samen met China Unicom de laatste stappen aan het zetten. De Daily Finance is er zeker van dat dit vrijdag gaat gebeuren.

iPhone beschikbaar in China vanaf vrijdagDe Daily Finance heeft een bericht geplaatst dat de iPhone vanaf vrijdag te koop zou kunnen zijn in China. Ook iPhoneclub heeft al eerder over de Chinese deal een bericht geplaatst. De Daily Finance denkt dat vrijdag de grote dag wordt, omdat China Unicom, de grootste provider in China, bevestigd heeft dat de Apple iPhone ter sprake komt in een meeting aanstaande vrijdag. De geruchten worden nog versterkt doordat MacWorld UK al iPhone specificaties op de China Unicom website heeft aangetroffen.

De aanwijzingen zijn tot nu toe niet erg overtuigend. Eerdere geruchten zeggen dat de iPhone pas in 2010 in China beschikbaar komt. Medewerkers van de afdeling productmarketing van Apple zijn deze week naar China afgereisd om het een en ander te bespreken. Zou de iPhone inderdaad beschikbaar komen vrijdag, zo niet in de nabije toekomst, dan zou dit betekenen dat vanaf vrijdag 1.3 miljard Chinezen makkelijker toegang krijgen tot de iPhone 3G en iPhone 3GS. Een erg grote afzetmarkt voor Apple.

Bron: TUAW

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 augustus 2009, 9:18
Categorieën Apple, Geruchten, iDevices
Onderwerp china

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.