Geen vakantie voor Apple Store-personeel in september

Apple-personeel mag in september niet op vakantie. Dat wijst er op dat de iPhone 6 toch in september wordt verkocht, in plaats van augustus.

ios 7 training personeelApple-personeel in Duitsland mag niet op vakantie in september. Dit heeft de Duitse website iFun ontdekt. Vervelend voor Apple-personeel, maar interessant voor ons: vaak hebben deze periodes te maken met de introductie van nieuwe producten. Het verbod op vakantiedagen wijst erop dat de volgende generatie iPhone vanaf september wordt verkocht, zoals al werd verwacht.

Onlangs werd nog beweerd dat Apple de iPhone 6 al voor augustus gepland stond, maar die bewering staat nu op losse schroeven. Apple zou daarmee ook afwijken van de gebruikelijke verkoop in september, dat sinds 2012 wordt gehanteerd.

De Duitse bron is wat vager dan gebruikelijk bij dit soort vakantieverboden. Afgelopen jaar kwam naar buiten dat personeel niet op vakantie mocht tussen 20 en 22 september, maar ditmaal weten we alleen dat de gehele septembermaand niet is toegestaan. Het is daarom lastig om een exacte verkoopdatum vast te pinnen.

iFun baseert zich op berichten uit de Apple Store in Duitsland, maar ervaring leert dat dit soort vakantieverboden meestal wereldwijd door Apple worden gehanteerd. Apple Store-personeel in Nederland zal wellicht een andere datum krijgen opgelegd; de iPhone wordt doorgaans een paar weken eerder verkocht in Duitsland. Uiteraard horen we graag van Nederlandse medewerkers van de Apple Store als zij meer weten over het vakantieverbod.

De iPhone 6 zal volgens geruchten een 4,7-inch-scherm krijgen. Er staat ook een 5,5-inch-model gepland, maar deze zou wellicht pas later in het jaar verschijnen. We hebben alle geruchten over de iPhone 6 voor je gebundeld in ons dossier iPhone 6.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 mei 2014, 12:24
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp iPhone 6

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.