Foto toont mogelijke achterkant budget-iPhone

Een foto van Tactus laat de mogelijke achterkant van de budget-iPhone zien. Wij houden echter een slag om de arm.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Tactus Budget-iPhoneCase-fabrikant Tactus heeft een foto gepubliceerd van wat volgens hun de achterkant van de budget-iPhone is. De behuizing zou gelekt zijn uit Apple’s productieketen. Hoe echt de betreffende foto precies is, kunnen we niet zeggen: case-makers hebben immers ook gewoon de middelen om zelf een iPhone-behuizing van plastic te maken. Tot nu toe heeft Tactus nog geen geruchten de wereld in geholpen die achteraf bleken te kloppen. Eerder deze week zei de site een iPad 5-mal te hebben, maar ook dit kon een case zijn.

De getoonde behuizing is volgens Tactus gemaakt van polycarbonaat en lijkt in het eerste opzicht een combinatie van de iPhone 3G of iPhone 3GS en de iPod touch vijfde generatie. Naast het Apple-logo en de naam ‘iPhone’ staat er geen tekst op de behuizing, wat extra reden geeft om te twijfelen. Op de iPhone 5 staat immers ook waar hij is gemaakt en hoe je er mee om moet gaan als je hem weggooit. Kans bestaat dat Apple de rest later past toevoegt.

Nog een reden om met een slag om de arm naar deze foto te kijken: hij heeft wel iets weg van het budget-iPhone-concept dat wij eerder hebben gemaakt in samenwerking met Martin Hajek, dat kort daarna de hele wereld over ging. Ons concept was echter wel gebaseerd op de laatste geruchten, waardoor er een kans bestaat dat we het bij het rechte eind hadden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 april 2013, 16:29
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp budget iphone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.