Duet Game icon

Duet Game is Apple’s gratis App van de Week

Apple heeft Duet Game uitgeroepen tot App van de Week. De abstracte game is daarom een week lang gratis te downloaden.

Duet Game iconHeb je het abstracte Duet Game al eens gespeeld? Zo niet, dan is dit wellicht een goed moment om het spel alsnog op te pikken: Duet Game is Apple’s App van de Week, wat betekent dat je het spelletje een week lang gratis mag downloaden.

Je hebt in Duet Game de controle over twee bolletjes, die met elkaar zijn verbonden in een cirkel. Druk op het scherm en de bolletjes bewegen beide een kant op, maar ze blijven in die cirkel hangen. Door met de juiste timing heen en weer te tappen, moet je de cirkels langs de obstakels van het scherm bewegen. Hoe moeilijk dat is, beschreven we in 2013 al:

En dan begint de zelfkastijding. Je drukt razendsnel links en rechts in beeld om alle blokken te ontwijken met beide balletjes. Het komt ontzettend nauw en als je ook maar één pixel van een blok raakt, laat het balletje een soort bloedvlek achter op het blok en word je een stuk naar beneden teruggezet.

Apple kiest in de nacht van donderdag op vrijdag altijd een nieuwe App van de Week. Het is daarom aannemelijk dat Duet Game tot en met donderdag 26 februari gratis te downloaden is. Daarna krijgt de game zijn prijskaartje van €2,99 weer terug.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 februari 2015, 12:20
Categorie Apps
Onderwerp app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.