Duet Game 4+

Hypnotische trance-ervaring

Kumobius

Ontworpen voor iPad

    • € 2,99
    • Biedt in‑app aankopen

Beschrijving

DUET is een minimalistische ervaring, die de grenzen van je inzicht en handigheid zal verleggen.

Je overleving ligt in de bescherming van 2 vaten - het zijn 2 apparaten in harmonie, een dans en een lied tussen twee entiteiten, verbonden in symbiose. Voel de spanning op het puntje-van-je-stoel, waardoor de wereld om je heen stil en onbelangrijk wordt omdat alleen dit spel van belang is, dat in jouw handen ligt -- dat is Duet.

// 9 HOOFDSTUKKEN

Ervaar negen hoofdstukken verhaal en gameplay. Speel het Survival-hoofdstuk vrij voor het eindeloze plezier van de scorejacht. Dit is een spel dat je zal testen.

// ACHT NIEUWE NASPELHOOFDSTUKKEN

Ontdek een geheel nieuw verhaal met nieuwe spelmechanismen in ons nieuwe 'naspel' van Duet. Waaronder meer dan 40 nieuwe niveaus, nieuw verhaal en nieuwe remixtracks. Je moet op een nieuwe manier denken om deze ervaring te volbrengen.

// GAMEPLAY

Bediening en gameplay zijn perfect op elkaar afgestemd. Raak een zijde van het scherm aan om je vaten te laten draaien en zo alles op je pad te ontwijken. Zelfs iets wat simpel begint, kan moeilijk eindigen.

// AUDIO

Een uitstekende, unieke soundtrack van Tim Shiel zal je vergezellen op je weg. 9 unieke, angstaanjagend mooie nummers zorgen voor een meeslepende ervaring tijdens je spel.

//KUMOBIUS

Geselecteerd voor de Indie Showcase bij PAX Aus. Dit is weer een andere bekroonde titel van het team achter Time Surfer & Bean's Quest. We noemen Duet een 'Hex-like' ter ere van Terry Cavanagh's bijdrage aan games en verkenning van dit genre.

Nieuw

Versie 4.2

Problemen verholpen.

Beoordelingen en recensies

4,8 van 5
39 beoordelingen

39 beoordelingen

Aantekeningen van de redactie

Duet is veel meer dan een gewone actiegame: hier wordt het ontwijken van vallende blokken een fascinerende, mooie en soms zelfs diepzinnige ervaring. Door de opzwepende soundtrack en opvallende visuals ga je helemaal op in de verschillende niveaus. Het leren kennen van de patronen en puur instinctief reageren op de obstakels zal uiteindelijk leiden tot een euforisch gevoel van overwinning.

dnedlemf ,

10/10

Broer dit spel s echt sick en het s niet zo als je de stroy hebt uitgespeeld dat r niks meer s te doen je kan dan altijd nog de andere gamemodes spelen

Parwar dulce ,

Maybe slightly different

The first time, one of my friends showed me the game and the story, I right away fell for it. But, the different thing was that, I said that I can do it, my friend tried to convince me that I can’t. I insist it and decided to play with a finger unlike him with two! Now I hold a position among the best hundred for encore speed. I always enjoy the sound track and quality. Hoping for a next story and different challenges.

Regards

In-app aankopen

Alleenspraak-hoofdstukken
Alleenspraak-hoofdstukken
Vier Duet met nieuwe Alleenspraak.
€ 0,99
Encore-hoofdstukken
Encore-hoofdstukken
Open je geest met nieuwe Encore-hoofdstukken.
€ 0,99

App-privacy

De ontwikkelaar, Kumobius, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Er worden geen gegevens verzameld

De ontwikkelaar verzamelt geen gegevens van deze app.

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Ondersteunt

  • Game Center

    Daag vrienden uit en bekijk ranglijsten en achievements.

Meer van deze ontwikkelaar

Wall Kickers
Games
Basket Fall
Games
High Risers
Games
Piece Out
Games
Time Surfer
Games

Suggesties voor jou

BADLAND 2
Games
Super Meat Boy Forever
Games
Alto's Odyssey
Games
Alto's Adventure
Games
BADLAND
Games
Thumper: Pocketuitgave
Games