Digg’s Kevin Rose praat over volgende generatie iPhone

Volgens Digg-oprichter Kevin Rose krijgt de volgende generatie iPhone een camera aan de voorzijde voor videochat. Rose zat er bij zijn vorige voorspellingen behoorlijk naast.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Kevin Rose - DIGGWe zaten op het puntje van de stoel: Digg-oprichter Kevin Rose zou in zijn podcast informatie hebben gelekt over de volgende generatie iPhone. Rose is onderdeel van het wereldje in Silicon Valley en kent vast veel insiders. Een paar weblogs schreven al over de ‘onthullingen‘ dus er zou best iets aan de hand kunnen zijn. Maar in de praktijk blijkt het tegen te vallen: Kevin Rose heeft van meerdere bronnen gehoord dat videochatten op de iPhone beschikbaar komt, waarbij er een tweede camera aan de voorkant van de iPhone zal worden toegevoegd. Da’s nou niet bepaald waar we allemaal op zaten te wachten…

En oh ja… er komt ook een 3G-versie van de iPhone aan. Maar dat wisten we natuurlijk al. Kortom: alleen als je tijd teveel hebt is het de moeite om onderstaand filmpje te bekijken. Kevin Rose is overigens niet de meest betrouwbare bron: in december 2006 beweerde hij dat de iPhone in GSM- en CDMA-uitvoering beschikbaar zou komen, met een uitschuifbaar toetsenbord en twee batterijen. Dat bleek allemaal niet waar, net als de genoemde prijzen van $249 en $449 – die bleken bij de lancering van de iPhone toch iets hoger te liggen, namelijk $399 en $599.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 september 2008, 7:44
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen camera, chatten, video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.