Concept toont idee voor iOS 8-homescreen

iOS 8 moet een homescreen krijgen met functies van het berichtencentrum en het control center/ bedieningspaneel, vindt designer Bhandari.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

iOS 8 concept van designerGewend aan het homescreen van iOS 7? Dan is het misschien tijd om vooruit te blikken op wat er in de toekomst mogelijk is. Dat is wat ontwerper Sangam Bhandari uit Nepal doet. Hij ontwierp en publiceerde zijn idee voor het homescreen in, jawel, iOS 8. Volgens de designer wordt het tijd dat Apple het eerste scherm met applicaties vervangt voor een overzicht dat elementen van het berichtencentrum en het bedieningspaneel combineert.

Bhandari noemt het huidige homescreen suf, omdat het dezelfde applicatie-grid heeft als de rest van de schermen. Als het aan hem ligt, zie je centraal in beeld kleine pictogrammen van je favoriete apps, waar je op kan tikken om daaronder de laatste berichten ervan te zien. Bovenin zijn homescreen voor iOS 8 zie je de datum en tijd en de temperatuur. En tussen die temperatuur en de app-iconen vind je ten slotte de snelknoppen uit het huidige bedieningspaneel (control center): de vliegtuigmodus, Wi-Fi, Bluetooth, niet storen, schermvergrendeling en afspelen.

iOS 8 concept Sangam Bhandari

Lees meer over iOS 8 in ons dossier iOS 8.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 februari 2014, 12:14
Categorie iOS
Onderwerpen firmware, ios 8

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.