Concept iOS 7: panorama-achtergronden en plat ontwerp (video)

Een conceptvideo laat zien hoe iOS 7 er uit zou zien met panorama-achtergronden, meer Siri-mogelijkheden en een plat ontwerp.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iOS 7 concept logoGaan we uit van de laatste geruchten, dan zal iOS 7 een plat ontwerp krijgen dat de glanzende knoppen en skeuomorfische tinten van eerdere iOS-versies zal vervangen. Een recent rapport wees daarnaast ook op een panorama-achtergrond, die vermoedelijk op het app-iconenscherm wordt getoond. Christian Lue en Ran Avni hebben deze nieuwe geruchten verzameld, om zo een korte conceptvideo te maken. Dit geeft ons een goed idee van hoe iOS 7 er mogelijk uit zal komen te zien.

De conceptvideo biedt een blik op een mogelijk plat ontwerp voor iOS 7, maar de maker legt dat niet uitgebreid uit. Het grootste deel van de video wordt besteed aan mogelijke nieuwe functies, zoals iconen voor mappen op het beginscherm en nieuwe Siri-mogelijkheden. Extra instellingen in integratie voor Flickr komen ook allemaal aan bod. Dat laatste zit er volgens de laatste geruchten dik in.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 februari 2014, 13:29
Categorie iOS
Onderwerpen firmware, ios 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.