Camera+ krijgt The Lab-functie binnenkort ook op iPad

Camera+ krijgt binnenkort The Lab-functie ook op de iPad. Dit verbetert het bewerken van foto's nog meer.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

camera-plus-ipadOntwikkelaar tap tap tap heeft deze week een kleine update uitgebracht van Camera+, de geliefde foto-app voor iPhone en iPhone. Die verbetert vooral de stabiliteit van de app. Maar er komt meer aan: The Lab-functie is onderweg naar de iPad en zal binnenkort te gebruiken zijn. The Lab is een functie die nu alleen nog beschikbaar is in de iPhone-versie van de app. Het biedt een nieuwe manier om foto’s te bewerken en op te slaan.

Foto’s die je bewerkt hebt in The Lab op de iPhone worden nu al wel gesynchroniseerd op de iPad. Maar de volledige The Lab-functies zitten er nog niet in. “We werken momenteel hard om The Lab te integreren in de iPad-versie, samen met een nieuw iOS7ified-design van de app”, zeggen de makers.

Camera+ is een van de vele apps waarmee je foto’s op iPhone en iPad kunt bewerken. De app is een van de meest populaire, met meer dan 10 miljoen verkochte exemplaren. Een handige functie in Camera+ is Clarity, een ingebouwde optie om automatisch de foto’s te verbeteren. Dat levert zodanig goede resultaten op, dat er eigenlijk nauwelijks nog nabewerking nodig is. Clarity gebruikt daarvoor speciale algoritmes, waardoor zelfs van slechte foto’s nog iets valt te maken. Een te donkere foto hoeft dan geen probleem meer te zijn. Heb je Clarity toegepast, dan kun je verder gaan met kwasten, effecten (in meerdere lagen), roteren, rechtzetten, witbalans aanpassen, kleurtonen wijzigen en rode ogen verwijderen – als dat nog niet door Clarity is gedaan.

De update die afgelopen week is verschenen lost op iPhones nog wat probleem met The Lab op. De app crashte soms als je foto’s die je in The Lab had bewerkt, wilde opslaan. Maar de update doet nog meer, zoals betere samenwerking tussen de normale Clarity-functie en Clarity Pro in The Lab.

Downloaden: Camera+ for iPad (€4,49, iPad, iOS 6.0+)
Ook verkrijgbaar: Camera+ (€1,79, iPhone, iOS 6.0+)

clarity-camera-plus-ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juli 2014, 0:12
Categorie Apps
Onderwerpen camera, fotografie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.