Britney Spears gooit iPhone in zwembad

Britney Spears heeft haar relatie met paparazzo-fotograaf Adnan Ghalib verbroken en smeet daarbij zijn iPhone in een zwembad. Adnan nam niet de moeite om de telefoon nog uit het water te vissen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Britney Spears iphone in zwembadEen lekker nietszeggend nieuwtje voor tussendoor: de Britse roddelkrant The Sun schrijft dat Britney Spears de iPhone van haar paparazzo-vriendje Adnan Ghalib in het zwembad heeft gesmeten. Dat gebeurde nadat ze erachter kwam dat een andere vrouw sexueel getinte sms-berichten naar Adnan had gestuurd. Britney verbrak meteen haar relatie met de fotograaf en gooide de iPhone in het zwembad. Adnan nam niet de moeite om de iPhone weer uit het water te halen. Wat hebben celebrities toch met zwembaden? Eerder was het al Justin Long, die zijn iPhone (in dit geval per ongeluk) in het zwembad liet vallen.

De sappige roddels over Britney Spears, de sms-berichtjes, de kop soep waarmee Adnan Britney weer probeerde te paaien en schokkende details zoals het feit dat Adnan nog getrouwd was toen hij Britney leerde kennen, dat zijn dingen die eigenlijk niet op iPhoneclub thuishoren (we vragen ons eigenlijk af of dit hele voorval wel de moeite waard was om over te schrijven), dus wie precies wil weten hoe het voorval verliep leest verder op de website van The Sun.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 januari 2015, 18:33
Categorie Achtergrond
Onderwerp reclame

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.