Apple brengt Beats Decade-koptelefoons in limited edition uit

Hoera, 10 jaar Beats!

Beats bestaat 10 jaar en om dit te vieren is er vanaf 1 juni een speciale collectie te koop. De Beats Decade collectie bestaat uit vijf producten in de kleuren zwart en rood, waaronder koptelefoons.

Beats Decade Collection

Het is 10 jaar geleden dat de eerste Beats-koptelefoon werd geproduceerd en dat is reden voor een feestje bij Apple. Om dit te vieren heeft Apple een speciale jubileumcollectie onthuld. Het merendeel van de accessoires in de collectie is zwart met enkele rode details, waaronder het Beats-logo dat op deze manier goed benadrukt wordt. Met de slogan ‘Made Defiant’ (uitdagend) wil Apple benadrukken dat er lef aan te pas komt bij deze koptelefoons en oordopjes. Mensen die ‘onverschrokken iets nieuws proberen en hun eigen weg gaan’. Klinkt dat als jouw karakter, dan moet je zeker de nieuwe producten eens bekijken. De Decade Collection zal vanaf vrijdag 1 juni te koop zijn via de website van Apple.

Vijf producten
Dit zijn de vijf producten die in de verkoop gaan:

Ondanks dat het gaat om een limited edition betaal je voor deze collectie evenveel als de normale collectie.

Beats Decade Collection

Extra details
Bij sommige producten zijn extra details toegevoegd om te benadrukken dat het om een speciale editie gaat. Zo staat er op het oorkussen van de Studio3 aan de linkerkant ‘EST 08- en op de rechter vind je ‘TEN YRS’.

Beats Decade Collection

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 mei 2018, 14:30
Categorieën Accessoires, Apple
Onderwerpen beats, jubileum, koptelefoon
4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.