Apple verstuurt verzendbevestigingen voor Lightning-adapter

De eerste verzendbevestigingen voor de Lightning-adapter zijn verstuurd. De adapter zal rond 9 oktober worden geleverd aan kopers.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Lightning-adapterApple heeft verzendbevestigingen verstuurd naar de eerste kopers van de Lightning-adapter, waarmee je de iPhone 5 kunt aansluiten op kabels en accessoires met een 30-pins aansluiting. Het hulpmiddel werd op dezelfde dag als de iPhone 5 aangekondigd, maar kampte enige tijd met lange verzendtijden. Kopers konden er op rekenen dat de adapter ergens in oktober zou worden verzonden.

De eerste verzendingen worden op onder andere 9 oktober geleverd in Australië, aldus MacRumors. Tegen die tijd zullen waarschijnlijk ook de eerste indrukken online verschijnen, waaruit zal blijken hoe het accessoire werkt met bepaalde accessoires. Eerder bleek dat de adapter niet langer iPod out ondersteunt, waardoor je niet je muziek in bijvoorbeeld een auto aangesloten op een speciale dock kunt besturen. Later verschijnen er nog andere adapters, waarmee je de iPhone 5 kunt aansluiten op een HDMI- of VGA-aansluiting.

Het is nog niet duidelijk of de adapter al naar Nederlandse of Belgische kopers is verzonden. Als de verzending in Australië is begonnen, lijkt het niet onwaarschijnlijk dat hetzelfde binnenkort ook in Nederland en België zal gebeuren. In de online Apple Store staat nog steeds dat de adapter in oktober verzendklaar is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 oktober 2012, 22:29
Categorie Accessoires
Onderwerpen adapter, lightning

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.