Apple zendt ‘Piano’-reclamespot op televisie uit

De iPad mini-reclamespot Piano wordt vanaf nu op televisie uitgezonden. In het spotje zie je hoe handen op een iPad en iPad mini een duet spelen in Garageband.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

garageband-voor-iOSApple is in de VS begonnen met het uitzenden van de iPad mini-reclamespot ‘Piano’. Dit filmpje was tijdens de introductie van de iPad mini te zien en stond al een paar dagen op de YouTube-pagina van Apple. In ‘Piano’ wordt alleen de app Garageband gedemonstreerd, op een grote en een kleine iPad. Twee handen spelen het duet ‘Heart and Soul’, dat ook voor beginners goed te spelen is. De iPad mini neemt het tweede deel van het muzieknummer voor z’n rekening. Misschien een toepassing waar je nog niet eerder aan gedacht had. Maar de iPad mini kan nog veel meer, zoals je gisteren in ons overzicht van handige apps voor de iPad mini kon zien.

Wil je Heart and Soul zelf spelen, dan vind je hier de online partituur. Misschien een idee als je inmiddels twee (of meer) iPads thuis hebt liggen en niet weet hoe je ze multitaskend kunt gebruiken. Je hebt er Garageband of een andere app met piano voor nodig.

https://www.youtube.com/watch?v=vM9U70HgLsQ&feature=player_embedded

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 november 2012, 14:17
Categorieën Apple, Apps
Onderwerpen bus, connexxion, garageband, ipad, openbaar vervoer, reclame

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.