ibooks-apparaten

Lees alles over iOS 8.4 in Apple’s gratis iBooks

Apple heeft de gebruikersgidsen van de iPhone, iPad en iPod touch uitgebreid met een berg informatie over iOS 8.4. Ze zijn ook nog eens gratis te downloaden.

ibooks-apparatenVoor al je vragen over iOS 8.4 kun je natuurlijk bij iCulture terecht, maar voor een compleet naslagwerk op je iDevice kun je nu ook de gratis iBooks van Apple downloaden, die de nieuwste versie van het besturingssysteem tot in het kleinste detail uitleggen.

In de iBookstore zijn drie verschillende gidsen te vinden, die de fijne kneepjes van iOS 8.4 uitleggen voor de iPhone, iPad en iPod touch. Deze algemene gidsen staan al sinds september 2014 in iBooks, maar zijn nu aangevuld met informatie over iOS 8.4 en Apple Music.

Apple Music FAQ
In de Apple Music FAQ vind je antwoord op al je specifieke vragen over Apple’s muziekdienst.

Gidsen snel doorbladeren

De Engelstalige gidsen bespreken zowel hardware als software, dus als je al weet hoe je iDevice in elkaar zit kun je meteen doorbladeren naar de ins en outs over iOS 8.4 (vanaf het Siri-hoofdstuk op pagina 147).

iOS-8.4-iBook iOS-8.4-iBook

Je kunt de drie gidsen via deze links gratis downloaden:

De gidsen zijn zowel via iBooks op Mac als direct uit de iBooks-app op je iDevice te downloaden. Als je hier geen zin in hebt en toch wilt weten wat iOS 8.4 voor nieuwigheden met zich meebrengt, dan kun je ook bij ons artikel terecht waarin we alles voor je op een rijtje zetten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 juli 2015, 13:52
Categorieën Apple, iOS
Onderwerpen ios 8.4, ipad, iPhone, ipod touch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.