Aankondiging iOS 6 met nieuw logo bevestigd op WWDC-reclamebanners

Apple gaat tijdens de WWDC iOS 6 introduceren. Dat blijkt uit banners die op de WWDC zijn opgehangen in het Moscone-conferentiecentrum.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

wwdc-2012Het was tot vandaag nog niet 100% zeker dat Apple aanstaande maandag iOS 6 gaat aankondigen. Apple sprak over niet meer dan de “toekomst van iOS”. Maar in San Francisco is nu het bewijs gevonden: medewerkers die het Moscone Center aan het optuigen zijn, werden gesignaleerd met een reclamebanner waarop iOS 6 wordt genoemd. Instagram-gebruiker Zac Altman merkte de reclamebanner op en maakte er een foto van. Op andere fotos is de banner nog duidelijker te zien.

ios 6 banner moscone

iOS 5 bevatte tamelijk veel vernieuwingen, zoals iCloud, Berichtencentrum en de Kiosk. De verwachting is dat iOS 6 minder nieuwe functies zal bevatten, maar dat Apple dit jaar vooral zal focussen op nieuwe hardware. De vraag is alleen of we daar tijdens de WWDC al iets van zullen zien, of dat Apple zal wachten tot september/oktober. Apple heeft de slogan ‘The world’s most advanced mobile operating system’ gekozen om iOS 6 aan te prijzen – een slogan die weinig loslaat over de nieuwe functies die we kunnen verwachten.

banner ios 6

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 juni 2012, 20:45
Categorieën Apple, Round-up
Onderwerpen ios 6, moscone, wwdc 2012, wwdc 2014 uitgelicht

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.