iculture-nederlandse-apps
Nederlandse Apps

Week Calendar biedt snel betaalde kalenders van JoulesMedia aan

De populaire agenda-app voor de iPhone Week Calendar wordt binnenkort voorzien van in-app purchases van Nederlandse bodem. Je kan dan info over het weer, sport, voetbal, de tour de france en meer downloaden.

Week Calendar iPhone updateDe populaire agenda-applicatie Week Calendar van Utilitap gaat een samenwerking aan met het evenzo Nederlandse JoulesMedia. Tot nu toe bracht JoulesMedia verschillende apps uit waarmee je data in je kalender kon zetten, zoals het speelschema van een Eredivisie-voetbalclub, de dagelijkse beurskoers, de etappe-informatie van de Tour de France of de weersvoorspelling. Vanaf begin december zijn de verschillende kalenders als in-app purchase te downloaden binnen Week Calendar.

Wilfred Stegeman van JoulesMedia legt uit waarom de Nederlandse app-ontwikkelaars de samenwerking zochten:

“Week Calendar is de meest gebruikte 3rd party agenda-applicatie voor de iPhone wereldwijd, en heeft dus een groot gebruikersbestand. Wij zijn marktleider op het gebied van kalender-apps en beschikken over veel data van kwalitatief hoog niveau. Mede omdat Week Calendar ook van Nederlandse bodem is, hebben wij voorgesteld om onze kalenders in hun app aan te bieden. Een no-brainer – die samenwerking is er dus gekomen.”

Vanaf het begin van december moeten de thema’s sport, feestdagen en financiële kalenders downloadbaar zijn vanuit Week Calendar. Ook laat JoulesMedia haar weerkalender los op de populaire applicatie. Daarbij krijgen abonnees op de kalender een weersvoorspelling van de komende 14 dagen in de agenda, met keuze uit 140.000 locaties wereldwijd. De gegevens van de kalenders worden constant ververst om actueel te blijven.

In eerste instantie richt de app zich op klanten uit Nederland, de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Frankrijk en Duitsland. Naast voetbaluitslagen en wedstrijdinformatie van de bekende grote competities (in Nederland tot en met de Topklasse), zullen er ook kalenders van bijvoorbeeld de Amerikaanse NHL en NFL gedownload kunnen worden en zijn ook kalenders van minder grote sporten als volleybal, handbal en badminton beschikbaar. Een in-app kalender kopen kost dadelijk 79 eurocent.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 november 2011, 12:24
Categorieën Diensten, Nederlandse apps, Productiviteit
Onderwerpen activity, nederlandse apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.