Apple brengt iCloud Control Panel 1.0.1 voor Windows uit

Apple heeft een update uitgebracht voor iCloud Control Panel. Deze software helpt gebruikers met het synchroniseren van iCloud op een Windows-computer.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iCloud Control PanelApple heeft vandaag iCloud Control Panel 1.0.1 voor Windows uitgebracht. De iCloud-software helpt Windows-gebruikers om hun cloudgegevens die ze op bijvoorbeeld hun iPhone synchroniseren ook via een laptop of desktopcomputer te openen. Wat er precies nieuw is in de update is niet duidelijk: Apple heeft nog geen changelog openbaar gemaakt. Je kunt de update downloaden met behulp van de Software Update-functie, of als los programma op Apple’s officiële site.

Gezien het versienummer van de update en het gebrek aan een changelog, zijn er waarschijnlijk geen nieuwe functies toegevoegd in deze update. Wij vermoeden dat het vooral gaat om de nodige bugfixes.

iCloud Control Panel werd door Apple op 12 oktober uitgebracht. De software zorgt ervoor dat fotostream, je contactpersonen, agenda’s en bladwijzers met iCloud synchroniseren. Mac-gebruikers hebben geen apart programma nodig: deze synchronisatie zit ingebakken in Lion, de laatste versie van OSX.

Om iCloud Control Panel te gebruiken heb je Windows Vista SP2 of Windows 7 nodig. Apple raadt ook aan om als internetbrowser minstens Internet Explorer 8 of Safari 5.1.1 te gebruiken en Microsoft Outlook 2007 of 2010 te installeren, gezien sommige iCloud-diensten met deze programma’s synchroniseren.

Meer informatie: Apple Support

Apple’s supportpagina’s hebben de afgelopen dagen last van een cachingprobleem. Mocht je een melding krijgen dat de pagina niet bestaat, dan helpt het om een paar keer te refreshen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 november 2011, 13:11
Categorie Diensten
Onderwerp windows

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.