Apple selecteert de beste benchmark-games voor de iPad en iPhone

Apple heeft een overzicht gemaakt van de meest noemenswaardige apps voor de iPad en iPhone. Hiervoor maakte Apple een selectie op basis van een aantal categorieën, zoals 'Innovatieve gameplay'.

Benchmark games iPadApple plaatst al lange tijd overzichten van noemenswaardige apps op de voorpagina van de App Store. In een nieuw overzicht benoemt Apple nu de beste iOS-games die er momenteel in de App Store te vinden zijn. Apple maakte de selectie op basis van een aantal categorieën, waaronder ‘Innovatieve gameplay’, ‘Intuïtieve besturing’ en ‘Indrukwekkende graphics. De lijst is erg interessant, aangezien het overzicht gebaseerd is op een aantal belangrijke aspecten in games.

Allesomvattend is het overzicht niet. Omdat Apple het aantal games per categorie waarschijnlijk wilde beperken tot een enkele pagina, lijkt het er op dat een aantal games niet zijn meegenomen. Daarnaast is het oordeel van Apple niet allesbepalend. Hieronder hebben we per categorie drie verschillende games genoemd. Voor het volledige overzicht kun je terecht in de App Store.

Innovatieve gameplay

Scribblenauts Remix (€2,39)
Superbrothers: Sword & Sworcery EP (€3,99)
World of Goo HD (€3,99)

Intuïtieve besturing

Touchgrind BMX (€3,99)
Battleheart (€2,39)
League of Evil (€1,59)

Indrukwekkende graphics

Infinity Blade (€4,99)
Shadowgun (€3,99)
Epoch. (€4,99)

Quick-fixes

Where’s My Water? (€0,79)
Jetpack Joyride (€0,79)
Monsters Ate My Condo (€0,79)

Hardcore games

Modern Combat 3: Fallen Nation (€5,49)
Order & Chaos Online (€5,49)
Anomaly Warzone Earth HD (€2,99)

De lijst van Apple verschijnt bij ons nog niet in de App Store via de voorpagina, maar is wel gewoon als Nederlander te bekijken door deze link te volgen. Let er wel op dat niet iedere app in het overzicht voor de iPad is ontwikkeld, maar voor de iPhone. Deze apps werken wel op de iPad, maar op een lagere resolutie.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 november 2011, 13:41
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.