Tweetbot 2.7: ondersteuning voor Vine, links openen in Chrome

De geliefde iPhone-app Tweetbot voor Twitter is bijgewerkt met een mute-functie voor webadressen en kan links nu openen in Google Chrome.

TweetbotDe hoog beoordeelde Twitter-app Tweetbot heeft een update gekregen naar versie 2.7. Die implementeert net na de officiële Twitter-app ondersteuning voor video’s gemaakt met Vine; de nieuwe video-app van Twitter. Video’s worden nu meteen in het scherm van Tweetbot geladen. Je ziet er geen webpagina meer omheen, wat dataverbruik en tijd spaart. Ook afbeeldingen afkomstig van Flickr worden zogenoemd ‘inline’ getoond. Daarnaast kan je links nu openen in Google Chrome en 1Password.

Je bepaalt niet per link of je een link wilt openen in Safari, Google Chrome of 1Password, maar stelt het eenmalig in bij de instellingen van de applicatie.

In Tweetbot 2.7 is het verder beter mogelijk om tweets met URL’s erin te ‘muten’, dus het zwijgen op te leggen. Dat doe je door in de mute-pagina bij een keyword een internetadres in te voeren en dat zal de klus moeten klaren. Het feit dat Tweetbot aangeeft dat er ‘better support’ is en niet dat de problemen gefixt zijn, betekent wellicht dat het nog niet in alle gevallen werkt. Verder geeft ontwikkelaar Tapbots wel aan dat er wel andere foutjes zijn gerepareerd.

Downloaden: Tweetbot (€2,69, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2013, 17:19
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen mute, tapbots, tweetbot, twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.