Volgend Temple Run-spel gebaseerd op Disneyfilm Oz

Het volgende Temple Run-spel zal zijn geabseerd op Disneyfilm Oz: The Great and Powerful. Dit blijkt uit een tweet van een Franse Disney PR-medewerker.

OzDisney en Imangi Studios lijken te werken aan een Temple Run spin-off gebaseerd op de nog niet uitgebrachte film Oz: The Great and Powerful. Dit blijkt uit een tweet van de Franse Disney PR-vertegenwoordiger Cecile Fouques, die zegt dat de nieuwe Temple Run-game op 27 februari in de App Store zal verschijen. Dit zou niet de eerste keer zijn dat Disney de handen ineenslaat met Imangi: de door Disney uitgegeven Pixar-film Brave heeft ook een Temple Run-achtig spel.

Temple Run: Brave speelt grotendeels hetzelfde als het originele spel, met als toevoeging de mogelijkheid om met pijl en boog op doelwitten te schieten. Zet Imangi deze trend voort, dan zal de Oz-versie van Temple Run ook een eigen, uniek spelelement krijgen. De game zou ter promotie dienen van de film die in maart in de bioscopen verschijnt. Dit is echter geen reden om een gratis spel te verwachten: Temple Run: Brave kost sinds zijn verschijning gewoon 89 eurocent.

Niet alleen Fouques heeft het bestaan van het nieuwe Temple Run-spel bekendgemaakt: ook een tester heeft zich op Facebook kort uitgelaten over de game.

Oz: The Great and Powerful is een nieuwe bioscoopfilm geregisseerd door Sam Raimi. De film vindt plaats voor de gebeurtenissen van de bekende klassieker en volgt de avonturen van de man die later de befaamde tovenaar wordt.

Temple Run 2 kreeg onlangs ook nog een fikse update. Het spel moet hierdoor beter werken op oudere iDevices. Ook is er nu een ranglijst waar de ‘Save Me’-optie niet wordt meegeteld, waardoor je op eerlijkere wijze met elkaar kunt concurreren.

Downloaden: Temple Run: Brave (€0,89, universeel, iOS 4.3+)
Downloaden: Temple Run 2 (gratis, universeel, iOS 4.2+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2013, 17:07
Categorie Games
Onderwerp temple run

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.