ThereUR: Nederlands Find My Friends-alternatief werkt beter

De Nederlandse iPhone-app ThereUR is geüpdatet voor iOS 5 en biedt een alternatief voor Apple's Find My Friends. Je kan je locatie delen en een gezamenlijke bestemming afspreken in de applicatie.

ThereUR iPhone iPod touch locatie anderen vindenHet Nederlandse alternatief voor Apple’s eigen Find My Friends-app, ThereUR, is voorzien van een tweede update die de applicatie goed laat functioneren onder iOS 5. Het grootste verschil tussen de twee apps waarin je locaties kan delen, is dat je in ThereUR een bestemming kan aangeven en kan laten zien hoe ver je ervan verwijderd bent. Zo kan je eenvoudig in de app op een gezamenlijke plek afspreken en zie je hoe dichtbij iedereen is. De app gaf voorheen problemen met accounts en pushmeldingen onder iOS 5, maar die zijn nu verholpen.

Als je een account aanmaakt in ThereUR, dien je naast je naam, mailadres en wachtwoord ook een telefoonnummer in te voeren. ThereUR Afstand tussen personenDaarmee kunnen andere gebruikers je vinden en kun je je locatie delen met mensen die je telefoonnummer hebben.

De iOS 5-ondersteuning kwam in twee updates. De iOS 5-ondersteuning was er al in een eerdere update, maar de nieuwe update van vandaag zorgt ervoor dat er nog wat kleine problemen verholpen zijn. Nu de iOS 5-functionaliteit op orde is, biedt ThereUR een waardig en uitgebreid alternatief voor Find My Friends. Naast aangegeven bestemmingen, kan je pushberichten laten uitgaan als iemand binnen een straal van 10 kilometer, 1 kilometer, 250 meter van de bestemming is. Ook is er een melding wanneer een persoon bij de bestemming is aangekomen. Tenslotte kan je met een virtuele meetlat op de kaart bekijken wat de afstand is tussen jou en een ander.

Downloaden: ThereUR (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 december 2011, 16:36
Categorieën Nederlandse apps, Sociaal netwerken
Onderwerpen locatie, zoek mijn vrienden

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.