Repudo: nieuwe track en concertkaartjes van Anouk liggen op straat

Repudo geeft 5.000 tracks van Anouk weg, die je verspreid over heel Nederland kunt terugvinden. Met een iPhone- of Android-app in de hand zoek je de losse tracks of win je twee concertkaartjes voor de lancering van Anouk's nieuwe album in Amsterdam.

repudoWe hebben in het verleden al eens geschreven over Repudo, een app waarmee je digitale objecten op straat kunt achterlaten. Zo kun je bijvoorbeeld boodschappen achterlaten op het station, waarbij je de keuze hebt uit een tekst of plaatje. Vrienden moeten fysiek naar de locatie reizen om de boodschap op te halen. Elk Repudo-item is uniek, want je kunt een boodschap oppakken en lokaal op je telefoon meenemen. Momenteel heeft Repudo een actie, waarbij je de nog niet officieel verschenen track ‘Little Did I Know’ van Anouk in bezit kunt krijgen. Anouk heeft de track op 5.000 verschillende plekken in Nederland achtergelaten.

Jij kunt er eentje oppakken en het muzieknummer gratis in bezit krijgen. Om het zoeken nog interessanter te maken zijn er ook twee tickets te vinden voor een intiem concert, dat aanstaande vrijdagavond 20 mei in Amsterdam plaatsvindt. Anouk zal haar nieuwe album ‘To Get Her Together’ die dag in besloten kring aan een kleine groep mensen presenteren. Ook die twee kaarten liggen gewoon op straat. Je krijgt bij het zoeken concurrentie van Android-gebruikers, want ook met de Repudo-app voor Android zijn de tracks en tickets te vinden. Op de website van Repudo kun je op een Google-kaart zien waar de digitale objecten zich bevinden. Eerder gebruikte Heineken de technologie van Repudo al om een Facebook-game te organiseren waarmee je een reis kon winnen.

repudo anouk actie

Meer info: repudo.com/anouk
Downloaden: Repudo (gratis)
Tipgever: Karin

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 mei 2011, 15:42
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen muziek, repudo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.