Yahoo! Messenger maakt videobellen op de iPad 2 mogelijk

Met het chatprogramma Yahoo Messenger voor de iPad kun je na de laatste update ook videobellen. De optie is alleen mogelijk op de iPad 2 omdat die een front-facing camera heeft.

Yahoo MessengerHet in Nederland maar weinig gebruikte Yahoo! Messenger heeft een belangrijke update gekregen voor de iPad. De communicatiedienst waarmee je met andere personen kan chatten, heeft sinds gisteren de mogelijkheid om te videobellen vanaf de iPad 2. Eerder was die mogelijkheid er al op de iPhone 4 die ook een frontale camera aan boord heeft. De layout van de applicatie is sinds de update toegespitst op de iPad.

De layout heeft nu een gebruikelijke indeling voor de iPad. In de horizontale stand staat rechts in beeld het chatvenster. Links daarvan staat de ‘buddylist’ waarin je snel kan schakelen tussen de gesprekken met verschillende personen. In de verticale stand bestrijkt het chatvenster het gehele beeld. De contacten kun je dan openslaan onder de knop ‘Contacts’.

Yahoo Messenger is een uitgebreide dienst waarin je via geschreven tekst, gesproken woord en nu dus videobellen met elkaar kan communiceren. Daarnaast kun je elkaar foto’s toesturen.

Downloaden: Yahoo! Messenger (gratis)

Yahoo Messenger voor de iPad horizontaal

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 mei 2011, 15:24
Categorie Sociaal netwerken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.