Readability iPhone-app ingediend bij Apple

De leesdienst Readability heeft zijn iPhone-app een tijd geleden al ingediend bij Apple, maar er zou lang over gedaan worden om hem goedgekeurd te worden. In de tijd dat Readability wachtte ontwikkelden ze een Android-app.

ReadabilityWij dachten inmiddels dat Readability in november overdreef, toen er werd beloofd dat er binnenkort een iPhone-app uitkomt. We zijn immers alweer maanden verder, zonder een teken van leven in de App Store. De lange wachttijd zou deels te wijten zijn aan Apple: de app is ingediend om goedgekeurd te worden, maar Apple zou hier lang over doen. In de tijd dat Readability heeft gewacht op goedkeuring is de ontwikkelaar er in geslaagd om een Android-app te ontwikkelen.

Wanneer de iPhone-app van Readability eindelijk in de App Store zal verschijnen is daarom niet duidelijk. De leesdienst laat via Twitter weten dat ze staan te popelen om gebruikers toegang te geven tot de app, maar dat het goedkeuringsproces bij Apple “gecompliceerd” is.

Readability is een leesdienst die lijkt op Instapaper en Safari Reader. Door artikelen op te slaan via je Readability-account, kun je ze later op je iPhone lezen. De dienst trekt het artikel uit de website-layout, waardoor hij beter op het scherm van je iPhone te bekijken is. Readability is gratis, in tegenstelling tot bijvoorbeeld Instapaper.

Bron: The Verge

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 februari 2012, 14:16
Categorieën Nieuws, Productiviteit
Onderwerp readability

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.