Fotobewerker Snapseed tijdelijk gratis voor de iPhone en iPad

De iPhone-fotobewerker Snapseed is vandaag tijdelijk gratis in de App Store verkrijgbaar. Je kunt met Snapseed gemaakte foto's op je iPhone bewerken. De iPad-versie van de app werd afgelopen jaar nog uitgeroepen tot de beste iPad-app van 2011.

SnapseedDe iPhone-fotobewerker Snapseed is tijdelijk gratis voor de iPhone te downloaden. Een aanbieding waar veel fotografen waarschijnlijk graag gebruik van willen maken: de app werd eind 2011 nog uitgeroepen tot de beste iPad-app van het jaar. Omdat Snapseed universeel is, kun je hem ook gewoon op de iPhone gebruiken. De app bevat verschillende hulpmiddelen om je op de iPhone gemaakte foto’s mee te bewerken.

Snapseed laat je foto’s corrigeren, rechtzetten, roteren en bijknippen. Ook zijn er een aantal filters en effecten om bovenop je foto te plakken. Omdat Snapseed zelfs RAW- en TIFF-bestanden ondersteunt, kun je foto’s van je spiegelreflexcamera via de Camera Connection Kit importeren en zonder kwaliteitsverlies bewerken.

Reden achter de weggeefactie is Valentijnsdag. De ontwikkelaar van Snapseed is daarmee niet de eerste: vanmorgen schreven we nog over een aantal Gameloft-spellen dat tijdelijk in prijs is verlaagd.

Downloaden: Snapseed (tijdelijk gratis, normaal €3,99)

Let op: Snapseed is alleen op dinsdag 14 februari gratis te downloaden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 februari 2012, 13:33
Categorie Fotografie en video
Onderwerp snapseed

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.