Path 2.1: betere camera, Nike+ en Music Match

Het sociale netwerk Path heeft een update gehad. De camera is verbeterd en heeft een nieuw filter, je kunt voortaan muziek delen via geluidsherkenning en je kunt trainningen uit Nike+ delen.
Elger van der Wel - · Laatst bijgewerkt:

PathDe sociale netwerk-app Path heeft een update gekregen. Het gaat om versie 2.1, waarin uiteraard bugs worden gefixt, maar ook nieuwe functies worden toegevoegd. Zo werkt Path voortaan samen met Nike+, zodat je trainingsresultaten die je met die app hebt gemaakt kan delen via Path. Voor het delen van muziek die je luistert, heeft Path voortaan Music Match. Je kunt voortaan niet alleen een titel of artiest invoeren, maar de app ook laten luisteren naar muziek die je hoort om het te delen. Een functie die bekend is uit Shazam en SoundHound.


Veel mensen roemen Path om de fotofilters die het heeft. Pow! filterDeze functie is vergelijkbaar met wat Instagram doet, maar dan met andere filters. Hieraan is een nieuwe filter toegevoegd: Pow! waarmee je een stripachtige afbeelding krijgt op basis van bolletjes. Dit filter moet je kopen via een in-app-purchase. Vijf andere filters (Pro, Ansel, Instant, Diana, en Lomo) zijn verbeterd, deze zijn wel gratis beschikbaar. De camera zelf is daarnaast verbeterd. Je kunt voortaan scherp stellen op een punt naar keuze door de tappen en optioneel kun je nog een andere punt kiezen voor de lichtmeting door nog een keer te tappen.

Er zijn daarnaast nog een aantal kleine updates in de timeline zelf. Zo kun je voortaan iemands profielfoto in het groot bekijken door er lang op te drukken. Vooral handig als onbekenden reageren op berichten van je vrienden. Ook zie je het voortaan als je vrienden naar de muziek die je hebt gedeeld luisteren of je video’s bekijken.

Downloaden: Path (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.