Originele Tweetbot terug in de App Store

De originele Tweetbot-app is terug in de App Store voor iPhone en iPod touch onder de noemer Tweetbot 2. iOS 5 is een minimum systeemeis.

tweetbot for twitterDe originele versie van de geliefde Twitter-app Tweetbot staat weer in de App Store. Het is een handreiking van ontwikkelaar Tapbots naar iPhone-gebruikers die iOS 7 niet kunnen draaien op hun telefoon. Aan de formule van de originele applicatie is niks veranderd. Het is nog steeds de bekende grijs-blauwe Twitter-app die in april 2011 uitkwam en die geliefd werd om zijn ontwerp, de veegbediening over tweets en zijn mute-filters om hashtags en personen tijdelijk het zwijgen op te leggen.

De nieuwe iPhone-app Tweetbot 3 for Twitter blijft ondertussen gewoon in de App Store. Die app is de aangewezen keuze als je een intuïtieve Twitter-app met iOS 7-ontwerp wil. De originele Tweetbot gaat voortaan door het leven als Tweetbot 2, wat verwijst naar het versienummer van de applicatie. Niet omdat het de tweede uitgebrachte Tweetbot was.

Volgens Tapbots zijn er bij de terugkeer in de App Store ook enkele fouten uit Tweetbot 2 gehaald. Aan de prijs is niks veranderd. Die bedraagt net als zijn opvolger 2,69 euro.

Downloaden: Tweetbot 2 (€2,69, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 november 2013, 9:27
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen tapbots, tweetbot, twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.