FunGolf voor iPhone compleet vernieuwd met meer golfstatistieken

Fun Golf GPS 3D is een iPhone-app voor de fanatieke golfer. De app is compleet vernieuwd en bevat meer interactieve grafieken.

fungolf handDe golfapp Fun Golf GPS 3D is een van de duurdere in de App Store (€17,99) maar spreekt dan ook een – vaak kapitaalkrachtige – doelgroep aan: golfers. Met deze app kun je je positie op de golfbaan zien, het aantal yards bekijken, de juiste club selecteren op basis van aanbevelingen uit de app en het aantal shots bijhouden. Dit weekend verscheen er een compleet vernieuwde versie van de app, aangepast voor iOS 7 en met nieuwe interactieve statistieken.


Spelersgegevens worden vanaf nu gesynchroniseerd tussen al je iOS-apparaten en je kunt de scorekaarten en statistieken delen via AirDrop met anderen. Er hoeft geen internetverbinding te zijn, als je maar bij de andere speler in de buurt bent. Fun Golf GPS 3D is bovendien qua prestaties verbeterd.

fun-golf-gps-3d-iphoneOffline kaarten maken het mogelijk om te kijken waar je staat en waar de hole zich bevindt. Speel je vaak dezelfde baan, dan kun je met de statistieken zien hoe je eerder hebt gescoord, wat je gemiddelde score was en wat het gemiddelde aantal putts per hole was. De kaarten zijn in zodanig hoog contrast gemaakt, dat je ze ook in fel zonlicht kunt aflezen. Twijfel je nog over de prijs, dan is er ook een Lite-versie van de app, waarmee je alleen de eerste drie holes van elke golfbaan kunt spelen. FunGolf beweert elke golfbaan wereldwijd te kennen, zodat je overal een balletje kunt slaan. De vorige versie van de app gebruikte nog lederstiksels, zoals Apple ook wel eens gebruikte in apps. Dat is met deze nieuwe versie verdwenen.

Downloaden: Fun Golf GPS 3D (€17,99, universeel, iOS 7.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 november 2013, 8:00
Categorie Sport
Onderwerp golf

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.