iOS game-update: update Jetpack Joyride, geld winnen met Cifrix en Storm the Train

Terwijl Jetpack Joyride crasht na een update op de iPhone bij spelers, tonen wij alvast de trailer van mogelijke opvolger Storm the Train.

GU WO Storm the Train screenshotJetpack Joyride heeft een update gehad die bij sommige spelers helaas leidt tot het niet meer opstarten van het spel. Naar, maar we dragen een eventuele oplossing aan in de iOS game-update en brengen ook alvast Storm the Train als Trailer van de Dag. Dat spel kan wel eens dé opvolger van Jetpack Joyride worden. Is de jacht naar de laatste kubus in Curiosity je gisteren te vaag? Dan kan je vandaag toewerken naar een *echte* prijs in het Nederlandse rekenspel Cifrix.

Jetpack Joyride vliegt er weer in

GU WO Jetpack Joyride update iPhone iPod touchHoera, meer peperdure toevoegingen aan Jetpack Joyride na een kersverse update voor de populaire highscore game! Vanaf versie 1.4.2 in de game kan je een Twister Jetpack kopen in de in-app winkel, waarmee je visueel verder vliegt als een halve tornado. Een andere nieuwe aankoop die je kan doen is de DIY Jetpack, die je bijna zelf in elkaar zou kunnen rommelen met wat verfkannetjes en plakband. Beide kan je ze voor een onnoemelijk muntenbedrag uit de winkel meenemen. Een andere vernieuwing is verbeterde iCloud-synchronisatie tussen de iPhone en iPad, waardoor ook je scores veiliger bewaard moeten worden. Daarnaast hoort het spel onder iOS 6 soepeler te lopen, maar dat zal bij sommige mensen de wenkbrauwen doen fronzen. In de App Store druppelen namelijk negatieve recensies binnen van personen die het spel niet meer gestart krijgen. Wij hadden geen problemen, maar we hopen dat een herinstallatie bij jullie goede zaken doet. Of komt je savegame dan in gevaar, omdat de iCloud-synchronisatie vóór deze versie nog gebrekkig was? Laat het weten in de reacties en waarschuw uw medemens.
Downloaden: Jetpack Joyride (gratis, universele app)

Nederlands rekenspel deelt geldprijs uit

GU WO Cifrix rekenspel met prijzengeldJe kan op zoek gaan naar de allerlaatste kubus in het gisteren besproken Curiosity van Peter Molyneux, maar je kan ook deelnemen aan een competitie die je echt geld oplevert. Het in Nederland gemaakte rekenspel Cifrix is al even uit, maar stond volgens ontwikkelaar Topformats nog niet genoeg in de schijnwerpers. Daarom looft ze een geldprijs uit van 1000 euro. De speler die de hoogste score haalt in november en daar een screenshot van maakt en opstuurt, wint het geldbedrag. In het door Jan Meulendijks bedachte puzzelspel moet je in een beperkte tijd zoveel mogelijk sommen maken met het antwoord dat in beeld staat. Om bij dat antwoord te komen, heb je beschikking over negen cijfers onderin beeld, geflankeerd door de plus, min, gedeeld door en keer. Er zijn dus nogal wat mogelijkheden om tot het antwoord te komen en je mag je hersens flink aanzwengelen om die hoogste score te halen. Het wanstaltige kleurenpalet en uiterlijk van het spel staan ons flink tegen, maar goed, je moet er wat voor over hebben om aan 1000 euro te komen. Voor de actie kan je zowel de gratis Lite-versie als het origineel gebruiken. Het enige verschil tussen de twee apps, is de aanwezigheid van reclame.
Downloaden: Cifrix (€0,89)
Downloaden: Cifrix Lite (gratis, met reclame)

Trailer van de Dag: Storm the Train

GU WO Storm the Train iPhone iPod touchIets bijzonders vandaag: de game van de Trailer van de Dag komt vannacht tegen een uur of twee uur uit, en hoeven we dus niet nu op dit ongebruikelijke tijdstip Trailer van de Dag te maken. Maar we doen het toch! Op donderdag verschijnen altijd nogal veel games en het kan maar zo zijn dat Storm the Train niet genoeg uitblinkt om morgen een plekje in de rubriek te veroveren. Vandaag is echter een gepaste dag om daar alvast voor te compenseren: Storm the Train kan zomaar voor de opvolger van het hierboven besproken Jetpack Joyride doorgaan! In het spel ga je een highscore-poging aan op een trein die oneindig lang is, en wordt bevolkt door zombies, skeletten, overvliegende raketten en andere gevaren die je tijdens het springen en mollen van vijanden krijgt te verduren. Ondertussen kan je bakken power-ups verzamelen die je in een robot doen veranderen of bijvoorbeeld in een helikopter zetten. De besturing moet fantastisch teleur weten te stellen als Storm the Train dadelijk niet dezelfde vibe heeft als Jetpack Joyride, alleen dan veel explosiever. De game wordt dus vanaf een uur of twee ‘s nachts aangeboden, en is dan gratis te downloaden. De link hieronder is aanvankelijk voor Nieuw-Zeeland en werkt tot die tijd nog niet in de Nederlandse en Belgische App Store!
Downloaden: Storm the Train (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 november 2012, 19:02
Categorie Games
Onderwerpen geld, iculture speelt, jetpack joyride

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.