Muze 2.0: iPhone-muziekspeler downloadt muziek makkelijker

De fraaie iPhone-app Muze maakt het downloaden van muziek makkelijker na de laatste update, klaar om samen te voegen met je iTunes-archief.

Muze muziekspeler en downloader voor iPhoneDe fraaie muziek-app Muze voor de iPhone en iPod touch, waarin je de muziek in je iTunes-bibliotheek kan aanvullen met downloads vanaf het web of Dropbox, heeft een forse update gekregen naar versie 2.0. Die brengt als verplicht nummer dat de applicatie nu voor het scherm van de iPhone 5 geschikt is gemaakt, maar voegt ook een nieuwe fullscreen browser toe die het downloaden van nummers eenvoudiger maakt. De browser is sneller dan tevoren, benut het volledige scherm en begint standaard in het gratis liedjesoverzicht van Last.fm, zodat je meteen kan beginnen met downloaden.

Een andere grote nieuwe mogelijkheid is de Muze Wall die je te zien krijgt als je de iPhone in de landscape-modus gebruikt. De app lijkt dan nog meer dan in de andere schermen gemaakt voor Windows Phone 8, met alle nummers als tegels naast elkaar afgebeeld. Met een druk erop open je de aankomende afspeellijst en kan je daarin op een nummer drukken om die af te spelen. Onderin blijf je bovenin het scherm het huidige afspeelde nummer zien. Om op een andere manier naar het volgende nummer te gaan, kan je Muze terugkantelen naar portrait en zie je onderin de vertrouwde afspeelcontrols. Daarin heb je soms overigens nog steeds het euvel dat de app om onbegrijpelijke reden het volgende nummer niet afspeelt.

Muze muziek downloaden iPhone Muze muziek afspelen iPhone

De mogelijkheden die je hebt met de ingebouwde Dropbox-integratie zijn vergroot. Je kan liedjes ernaar uploaden, hernamen, verwijderen en je kan een nieuwe map aanmaken. Tenslotte, naast een handvol bugfixes, is het pictogram van de app wat minder kaal geworden.

We schreven al eerder uitgebreid over de fraaie muziekspeler en -downloader voor de iPhone.

Downloaden: Muze Lite (gratis, maximaal 6 nummers downloaden)
Downloaden: Muze (€0,89, onbeperkt nummers downloaden)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 november 2012, 20:59
Categorie Muziek
Onderwerp muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.