Gratis iPhone-app iTravelPhoto laat zien waar je geweest bent

Als je met de iPhone app iTravelphoto op reis maakt en foto's maakt, kun je achteraf zien waar je langs bent gegaan en waar je welke foto hebt gemaakt. De nieuwe app is tijdelijk gratis in de App Store.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

iTravelPhoto voor de iPhone icoonDe foto-applicatie iTravelPhoto is de komende drie dagen gratis. Zelf zeggen ze om te vieren dat de app nu beschikbaar is, maar het kan ook gewoon zijn om drie dagen na de lancering alsnog in de spotlight te staan. De app lijkt op het eerste gezicht niet zo bijzonder. Je kan er foto’s mee maken of importeren en die voorzien van een datum en notitie. iTravelPhoto zorgt dan voor de locatiegegevens. Wat wel bijzonder is, is dat de app altijd bijhoudt waar je bent, zelfs als ‘ie op de achtergrond draait. Na afloop van een route met foto’s kun je precies zien waar je bent geweest en welke foto je waar nam.

De gebruikte methode van GPS-lokalisering moet zorgen voor een exacte locatiebepaling en een miniem batterijverbruik, stelt de maker Mobilab. In een overzicht in de app kun je zien welke reizen of ritjes je hebt gemaakt. Foto’s kunnen natuurlijk ook gedeeld worden via Twitter en Facebook. Meer over de ontwikkeling en GPS-methode lees je hier.

Downloaden: iTravelPhoto (tijdelijk gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 juni 2011, 10:36
Categorie Reizen
Onderwerpen gps, reizen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.