GoodReader voor iPad krijgt synchronisatie met online diensten

GoodReader voor de iPad heeft een update gekregen en synchroniseert nu met online diensten zoals Dropbox en SugarSync. Ook WebDAV- en FTP-servers worden ondersteund.

goodreaderGoodReader is een van de populairste iPad-applicaties om PDF-bestanden te lezen. Je kunt er ook bestanden mee beheren. Afgelopen week kwam versie 3.3 aan, met nieuwe functies zoals het synchroniseren met online diensten: je kunt mappen en bestanden synchroniseren met Dropbox, SugarSync en elke server die WebDAV of FTP ondersteunt. Je kunt precies aangeven welke bestanden en mappen je wilt synchroniseren en met welke dienst. Ook zijn er opties om bij conflicten en dubbele voorkomens aan te geven welke dienst prioriteit krijgt als er bijvoorbeeld twee dezelfde bestanden aanwezig zijn.

Een tweede verbetering in GoodReader ligt op het gebied van downloadbeheer. Je kunt meerdere downloads gelijktijdig laten uitvoeren, ook op de achtergrond. Standaard geeft Apple ontwikkelaars een tijdsduur van 10 minuten om taken zoals het downloaden van bestanden op de achtergrond uit te voeren. Dat zal ongetwijfeld ook bij GoodReader het geval zijn. Als je de download start, kun je daarbij ook een andere map kiezen dan ‘My Documents’. Je kunt complete mappen van de server downloaden.

Downloaden: GoodReader voor iPad (€2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 februari 2011, 15:43
Categorie Productiviteit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.