AppEvent: Marble Zapp is de gratis iPad-game van vandaag

Marble Zapp is vandaag de gratis app van de dag bij App Event. In deze game moet je knikkers van dezelfde kleur tegen elkaar aan laten stoten, zodat ze van het speelveld verdwijnen.

marble zappAppEvent is weer begonnen, het evenement waarbij je elke dag een andere iPhone- of iPad-app gratis kunt downloaden. Alle apps zijn gemaakt door Nederlandse en Belgische ontwikkelaars, die daarmee aandacht vragen voor hun portfolio. Vandaag is voor het eerst een app geschikt voor de iPad: Marble Zapp is nog tot middernacht gratis te downloaden.

Marble Zapp is een eenvoudig en verslavend spel voor de iPad: je schiet twee knikkers van dezelfde kleur tegen elkaar om ze te laten zappen in de Classic Game. Daarnaast is er een Full Game, met bommen en regenboogknikkers, die elk speciale krachten bezitten.

Via Game Center kun je scores met vrienden uitwisselen. De ontwikkelaar is van plan meerdere updates voor de game uit te brengen, met daarin nieuwe onderdelen. De game blijft daardoor voor langere tijd interessant.

Downloaden: Marble Zapp (vandaag gratis, normaal €0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 september 2011, 20:16
Categorie Games
Onderwerp appevent

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.