Burn the Rope voor iPhone krijgt opvolger Burn The Rope: Worlds

Burn the Rope krijgt een opvolger in de vorm van Burn the Rope: Worlds. De game komt in de tweede week van september beschikbaar op iPhone en iPad.

burn-the-rope-worldsBurn the Rope van Big Blue Bubble krijgt binnenkort een opvolger, met de naam Burn the Rope: Worlds. De ontwikkelaar heeft een aantal afbeeldingen vrijgegeven, met de mededeling dat het om een “compleet nieuwe game met unieke mechanics zal gaan, zonder de eigenschappen van het origineel te grabbel te gooien”. Net als in Burn the Rope moet je in Burn the Rope: Worlds proberen om stukken touw te verbranden, terwijl je de iPhone kantelt. Elk level bestaat uit een puzzel dat je met vindingrijkheid moet oplossen.

In dat opzicht lijkt Burn the Rope op Cut the Rope, waarbij je ook steeds elke puzzel anders moet aanpakken. De game staat gepland voor de tweede week van september. Het succes van Burn the Rope is wel te verklaren: het is een simpel spelletje waar je lange tijd plezier van hebt. De 112 levels zijn namelijk niet zomaar opgelost en als je daarin bent geslaagd kun je alles nog een keertje spelen om hogere scores te halen.

Downloaden: Burn the Rope (€0,79)
Ook verkrijgbaar: Burn the Rope HD (€2,39)

burn-the-rope-iphone-worlds

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 september 2011, 20:15
Categorie Games
Onderwerp burn the rope

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.