Next! en Noteshelf voor iPad beide met 80% korting

Next! en Noteshelf zijn twee productiviteitsapps die momenteel flink zijn afgeprijsd. Met Next! beheer je je taken en projecten, terwijl je met Noteshelf een mooi notitieblok hebt.

next-noteshelfHet is tijd om de schoolbanken weer op te zoeken en aan de studie te gaan. De ontwikkelaars van Next! en Noteshelf hebben daarom een kortingsactie gestart. Je krijgt maar liefst 80 procent korting op de normale prijs. De ene app is bedoeld om je taken te beheren, de andere voor het maken van notities. Vooral Noteshelf wordt hoog gewaardeerd door de gebruikers: ze geven de app gemiddeld 4,5 sterren.

Next! voor iPad

next-ipadNext! is een projectmanagement-app voor de iPad waarmee je ook taken kunt beheren. Volgens de ontwikkelaar zijn er al 60.000 mensen die gebruik maken van Next!. De app ondersteunt ook de Getting Things Done-aanpak en bevat functies om notities te maken, documenten te beheren en projecten te plannen. Er zijn actielijstjes, zodat je meteen weet wat je nu moet gaan doen. Ook kun je doelen stellen, waarbij je aan de hand van voortgangsbalken kunt zien of het opschiet. Activiteiten en projecten kun je aan elkaar koppelen, want geen enkele bezigheid staat zomaar op zichzelf. Ook kun je taken, projecten en acties koppelen aan documenten. De notitiefunctie biedt de mogelijkheid om meteen taken te koppelen aan een krabbel. En om alles terug te kunnen vinden zit er een zoekfunctie in. Bij het ontwerp van Next! is volledig uitgegaan van de iPad. Gebruikers geven deze app een gemiddelde waardering van 3,5 sterren.

Downloaden: Next! (tijdelijk €1,59 – normaal €7,99)

Noteshelf voor iPad

noteshelf-ipadNoteshelf is een app waar je als iPad-gebruiker echt blij van wordt. Dat blijkt ook wel uit de hoge waarderingen die mensen Noteshelf geven. Met deze app kun je handgeschreven notities en tekeningen maken, met natuurlijk uitziende inkt. De gebruikersinterface ziet er mooi uit en er zitten genoeg schrijftools in om je balpen voorgoed aan de kant te leggen. Alle notities kun je onderverdelen in notebooks op een plank, met een eigen cover en titel. Maar je kunt ook notebooks rond een bepaald thema bij elkaar zetten, bijvoorbeeld alles van een bepaald school- of studievak. Er zitten 20 notitie-sjablonen in, bijvoorbeeld ruitjespapier, gelinieerd, een dagplanner, takenlijst, persoonlijk dagboek, muziekbalken en boodschappenlijstjes. Verder kun je zelf sjablonen maken en combineren binnen één notitieblok. Wat de covers betreft is er keuze uit 15 stuks. Wie daar niet genoeg aan heeft kan nog meer covers kopen via een aankoop binnen de app. Keuze uit pennen is er ook voldoende: er liggen maar liefst 17 pennen op je te wachten, die de indruk wekken dat je met echt pen en papier schrijft. Markeerstiften, kopiëren en plakken, alles wordt ondersteund. De app houdt er trouwens ook rekening mee dat je pols tijdens het schrijven op het scherm rust.

Downloaden: Noteshelf (tijdelijk €0,79 – normaal €3,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 september 2011, 20:38
Categorie Productiviteit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.