Tripwolf iPhone-reisapplicatie krijgt augmented reality

De iPhone-applicatie van Tripwolf krijgt augmented reality. Je kunt offline kijken wat er in de buurt is en

tripwolf wenenTripwolf is een oplossing voor mensen die geen zin hebben om zware reisgidsen in de koffer te stoppen. Door een applicatie op je iPhone te installeren heb je alle benodigde informatie voor je reis of stedentrip bij de hand. De nieuwste versie werkt volledig offline en helpt je zowel in de gratis als in de Premium-versie zonder roamingkosten door de stad navigeren.


Tripwolf werkt met één applicatie, waarbij je de reisgidsen als In App Purchases toevoegt. Wil je je in een vreemde stad eerst wat oriënteren, dan draai je de iPhone naar landschapsweergave, zodat er een augmented reality-weergave in beeld verschijnt. De app geeft de afstand tot je doel aan en in welke richting je moet lopen. Je hebt hiervoor wel een iPhone met kompas nodig (dus een iPhone 3GS).

tripwolf

De applicatie werkt in vijf talen, maar Nederlands is er niet bij (wel Duits, Engels, Italiaans, Frans en Spaans). Tripwolf bevat ook reviews en aanbevelingen van de community, zodat je weet waar de beste plekken zijn. Er zijn Tripwolf-gidsen voor Amsterdam, Barcelona, Berlijn, Brussel en tientallen andere steden en regio’s, voornamelijk in Europa maar ook wereldwijd.

Downloaden: Tripwolf (gratis)

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Voor wie meer wil zien is er ook een lange video van Tripwolf.

Reacties: 9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.