Yelo Play featured

Yelo Play: vernieuwde app voor live-tv en On Demand van Telenet

Telenet heeft een forse update uitgebracht voor Yelo TV. De app heet voortaan Yelo Play en laat je overal naar livetelevisie en On Demand-video's kijken.

Telenet heeft vandaag de Yelo Play uitgebracht in België, waarmee het voor abonnees mogelijk is om naar livetelevisie te kijken. Daarnaast heb je in de app toegang tot films en serieafleveringen van Play en Play More. Voor het gebruik van de app is wel een internet en digitale televisie van Telenet vereist. Yelo Play is een update voor de Yelo TV-app.

Yelo PlayLivetelevisie en programma’s op Play en Play More zijn alleen te bekijken met een Telenet-verbinding, maar je kunt hiervoor ook gebruikmaken van een Wi-Free-netwerk. Deze draadloze hotspots zijn gratis te gebruiken voor Telenet-abonnees op een aantal openbare locaties. Hierdoor kun je dus ook naar live-televisie kijken als je bijvoorbeeld op het treinstation bent. Gebruik je de app thuis? Dan kun je in Yelo Play naar boven swipen om een video direct af te spelen op een Digicorder van Telenet.

De app is ook zonder internetverbinding van Telenet te gebruiken, maar is dan wel een stuk beperkter: je kunt dan enkel opnames op je Digicorder thuis plannen of wissen.

Met Yelo Play vernieuwt het Belgische Telenet flink, maar de provider staat nog aan het begin van het hele traject: de app is er nu voor iPhone en Android, maar je kunt Yelo Play nog niet op bijvoorbeeld Windows 8-apparaten gebruiken. De website yelotv.be zal pas in de eerste helft van 2015 Yelo Play ondersteunen.

Tipgever: @Undertaxxx25

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 december 2014, 10:32
Categorie Apps
Onderwerpen telenet, yelo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.