Volledig tv-interview met Tim Cook online te bekijken

NBC heeft voor het eerst een televisie-interview met Tim Cook als CEO van Apple uitgezonden.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Tim Cook NBCAmerikaanse nieuwszender NBC zond gisteren een interview uit met Tim Cook, zijn eerste tv-interview sinds hij als CEO van Apple is toegetreden. In het gesprek komen meerdere zaken over Apple aan bod, maar heeft Cook het ook over zijn eigen gebruik van iDevices: de Apple-CEO zegt bijvoorbeeld dat hij zijn iPad 80 procent van de tijd gebruikt, waardoor hij vrij weinig achter zijn MacBook zit.

Tijdens het interview werd Tim Cook ook gevraagd naar de staat van Apple Maps, waarop de CEO zei dat Apple fouten heeft gemaakt. Cook verontschuldigde zich eerder al in een verklaring, die werd verstuurd nadat de problemen aan het licht kwamen.

Gisteren doken de eerste clips uit het interview online op, waarin Cook alvast een paar hints gaf over een mogelijke Apple-televisie. Cook zei dat televisies voor zijn gevoel twintig tot dertig jaar achterlopen, iets waardoor hij zeer veel interesse heeft in die tak.

Werken onderstaande video’s voor jou niet? Op YouTube heeft een kijker het gesprek ook in twee video’s geüpload. Deze vind je hier en hier. Wij kunnen niet verzekeren dat deze video’s online blijven.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 december 2012, 12:24
Categorie Apple
Onderwerpen interview, tim cook

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.