iPhone 6s binnenkant

Video toont half opstartende iPhone 6s

De gelekte iPhone 6s-onderdelen worden langzaam maar zeker in elkaar gezet. In een nieuwe video wordt een half geassembleerde iPhone 6s alvast geactiveerd.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iPhone 6s video gear

Inmiddels zijn er al meerdere iPhone 6s-onderdelen voorbijgekomen, maar het was ook niet meer dan dat: losse, op zichzelf staande onderdelen. Een nieuwe video van MacRumors brengt daar vandaag verandering in, door meerdere iPhone 6s-onderdelen te combineren tot een half-werkend toestel. In de iPhone 6s-video zien we hoe het scherm en de printplaat worden samengevoegd, zodat de iPhone 6s alvast kan worden opgestart.

iPhone 6s binnenkantHeel ver komt dit iPhone-opstartproces alleen niet: het scherm toont al snel een enkel tandwiel in het midden van het scherm. We zien geen iOS 9 of een ander, vervangend besturingssysteem. Dat maakt het ook lastig om te bepalen hoe echt de video is. Hoewel de beelden zeer gedetailleerd zijn, wordt de video wel van heel dichtbij opgenonomen.

De beelden tonen in detail hoe het scherm en de printplaat van de iPhone 6s eruit gaan zien. De maker heeft daarnaast een aantal afbeeldingen gepubliceerd, die de onderdelen zelfstandig toont. De onderdelen lijken grotendeels op die van de iPhone 6, met een paar verschillen. Zo is er 10 procent meer plek voor de A9-chip in de iPhone 6s.

iPhone 6s onderdelen
Bovenin de iPhone 6s-printplaat, linksonder de tranceiver en rechts de iPhone 6-versie.

iPhone 6s onderdelen 2
Links de chip en simkaartslot van de iPhone 6, rechts de iPhone 6s-versie.

Verwachting is dat de iPhone 6s op 9 september zal worden aangekondigd tijdens een groots evenement.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 augustus 2015, 9:22
Categorie Geruchten
Onderwerp iPhone 6s

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.