Tripac: iPad-case verdubbelt je batterijduur met dunne accu

De Tripac is een iPad-hoes met een ingebouwde 13.000mAh-accu, die de batterijduur van je iPad verdubbelt.

Tripac iPadDe Tripac is een iPad-case met een ingebouwde batterij, die belooft de gemiddelde accuduur van je iPad te verdubbelen. De iPad 3 en iPad 4 houden het met het gebruik van de hoes 20 uur vol, in plaats van de gebruikelijke 10 uur. De iPad 2 zou zelfs een batterijduur van 27 uur hebben bij het gebruik van de case. Het aparte ontwerp zorgt ervoor dat de case de hoeken van je iPad bescherm tegen schade, en het accessoire maakt je iPad in totaal slechts 7 millimeter dikker.

Hoewel we in het verleden wel eens meer iPad-hoezen met een ingebouwde accu hebben gezien, richten de meeste accessoiremakers zich inmiddels op losse batterijen. De meeste hoezen die op het moment worden verkocht verlengen de batterijduur van je iPad met ongeveer vijf uur. De Tripac heeft dan ook het nodige moeten doen om 10 uur extra accutijd in een case te stoppen: het accessoire bevat een 13.000mAh-batterij. De case heeft geen usb-poort om je iPad op te laden, maar moet het doen met een draadloze inductielader.

Een donatie van minstens 99 dollar plus 20 dollar verzendkosten verzekert je van de Tripac, mits het project slaagt. Dat laatste is echter nog even de vraag: met een streefbedrag van 120.000 dollar hebben de makers zich een flink doel voorgenomen, en ze hebben nog maar twee weken te gaan.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 oktober 2013, 17:10
Categorie Accessoires
Onderwerpen batterij, beschermhoes, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.