RailPlanner iPhone 1.5

Treinapp RailPlanner voortaan freemium, krijgt widget

Treintijden-app RailPlanner voor iPhone heeft een widget en een freemium-systeem. Met de Premium in-app aankoop krijg je de handige functies.

RailPlanner iPhone 1.5De treintijden-app RailPlanner voor iPhone is voortaan gratis te downloaden. Nieuwe downloaders zien overzichtelijk de eerstvolgende treinen van hun favoriete stations onder elkaar, kunnen de routeplanner gebruiken en vinden opgeslagen reizen terug. De interessante functies en een advertentievrije app zijn te ontgrendelen met een in-app aankoop van 1,79 euro. Oudere bezitters die eerder betaalden voor de app, behouden de extra functies.


De belangrijkste Premium-functie is het instellen van een vast traject dat je het vaakst neemt. Je ziet de eerstvolgende trein dan op de pagina Vertrektijden en ontvangt pushberichten als er storingen of vertragingen op het traject zijn.

RailPlanner iPhone vertrektijden en vast traject RailPlanner widget iPhone

RailPlanner krijgt ook een nieuwe widget in versie 1.5. Hoe die eruit ziet, verschilt eveneens of je een gratis of een Premium-gebruiker bent. In de gratis versie zie je de vijf eerstvolgende tijden van een nabijgelegen station. Met de Premium in-app aankoop zie je groot en duidelijk hoe laat de volgende trein op je vaste traject gaat en of je te maken hebt met een vertraging. RailPlanner raadpleegt daarvoor even je locatie zodat de app weet of je de heen- of terugreis wil maken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 december 2014, 11:49
Categorie Apps
Onderwerpen openbaar vervoer, trein
8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.