‘Sony werkt aan dunnere in-cell displays voor nieuwe iPhone’

Ook Sony zou inmiddels in-cell displays voor de nieuwe iPhone produceren. Dit wijst er op dat de volgende iPhone mogelijk dunner wordt dan de iPhone 4S.

New iPhoneSony werkt op het moment aan in-cell displays voor de volgende iPhone. Dit beweert IHS Displaybank-analist Stone Wu in een bericht in de Taipei Times. De in-cell schermen zouden een stuk dunner zijn dan de huidige displays, waardoor het mogelijk zou zijn om een veel dunnere iPhone te produceren. Sharp Corp, Toshiba Mobile Display en LG Display zouden al langer werken aan de dunnere schermen. Er zou vraag zijn naar meerdere fabrikanten, omdat de displays vrij moeilijk te produceren zijn.

Sony’s in-cell displays zijn één van de vele geruchten over een nieuw scherm in de iPhone. Eerdere berichten hadden het over een groter scherm, dat niet veel groter dan 4-inch moet worden. Anonieme bronnen bevestigden dit eerder al tegenover vrij betrouwbare bronnen, waaronder The Wall Street Journal.

IHS Displaybank zegt niet hoe groot de in-cell schermen van Sony zijn. Gezien het gaat om een dunnere display, versterkt het bericht de geruchten over een nieuw ontwerp. Heel gek zou dit ook niet zijn: Apple introduceert inmiddels bij iedere tweede iPhone een nieuw ontwerp – en de iPhone 4S leek op zijn voorganger, de iPhone 4.

Via Appleinsider.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 mei 2012, 13:12
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp geruchten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.