Roze, blauwe en groene iPhone 5C in plastic verpakking gesignaleerd bij fabrikant

Nowhereelse heeft foto's van de roze iPhone 5C in de mogelijk originele verpakking. Al zou het ook een kloon van de iPhone 5C kunnen zijn.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone 5c blauwIs het de iPhone 5C in z’n originele verpakking? Wie het weet mag het zeggen. De Franse website Nowhereelse, bekend van de vele foto’s van nog niet aangekondigde Apple-producten, heeft de foto achterhaald via een bron die niet met naam en toenaam genoemd wil worden.

Toch houdt de website een slag om de arm. Een eerdere bak met zogenaamde verpakkingen van de iPhone 5C bleek ‘een photoshopje’. Maar zelfs als de foto hieronder níet met Photoshop is bewerkt, is het nog steeds verstandig om voorzichtigheid te betrachten. Het kan gewoon een Chinese kopie van de iPhone 5C zijn.

Die zijn immers al overal in China te vinden en worden geleverd in een verpakking die opvallend sterk op die van Apple lijkt. De jacht is vanaf nu geopend om onjuistheden in de icoontjes op het startscherm te vinden. De foto zou zijn gemaakt door een werknemer van een productiepartner van Apple.

iPhone-5C-Final

Update 1: Verpakking groene iPhone 5C

iphone 5c doosjeOp het Japanse blog Macotakara verscheen vannacht nog een andere foto. Deze toont de plastic behuizing van een vermoedelijke groene iPhone 5C. De foto’s die de afgelopen tijd zijn verschenen (waaronder deze van de roze iPhone 5C) wekken de indruk dat Apple bij de goedkopere iPhone gaat kiezen voor een verpakking die op het exemplaar van de iPod touch lijkt. Een compact plastic doosje dat makkelijk stapelbaar is en waarbij je het product meteen door het transparante venster ziet liggen. De duurdere iPhones werden tot nu toe geleverd in een gesloten kartonnen doosje in zwart of wit.

Update 2: blauw, geel, wit… en een video

Nog meer bewijs nodig? Via een Chinese site zijn ook nog onderstaande foto’s naar buiten gekomen.

iphone 5c blauw

Bovendien verschenen daar ook foto’s van de gele en witte variant.

geel wit blauw iphone 5c

Verder verscheen er nog een onscherpe video van de roze iPhone 5C in actie:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 september 2013, 17:18
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp iPhone 5c

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.