Robotfabriek is Apple's gratis App van de Week

Futuristisch bouwspel Robotfabriek is Apple’s gratis App van de Week

Laat kinderen zelf unieke robots bouwen en uitproberen in verschillende werelden. Robotfabriek is Apple's nieuwe gratis App van de Week en download je gratis in de App Store.

Robotfabriek is Apple's gratis App van de WeekAnno 2017 vormt een blokkenbouwsel al lang niet meer voldoende uitdaging voor kinderen. Daar speelt het spelletje Robotfrabriek goed op in. In het futuristische bouwspel kunnen kinderen zelf unieke robots bouwen, testen en uitproberen in tal van situaties. Robotfabriek mag zich een week lang App van de Week noemen en is daarom gratis te downloaden in de App Store.

Robotfabriek voor iPhone, iPad en Apple TV

Het spel geeft kinderen meer dan vijftig verschillende onderdelen om zelf duizenden robots te bouwen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Van exoskeletten tot mechanische vlindervleugels en van monstervoeten tot spinnenpoten. Na het bouwen kunnen robots getest worden in realistische werelden met obstakels. En als het onverhoopt toch fout gaat en de robot het niet overleeft, dan kan weer van voren af aan begonnen worden.

Kleurenschema’s en robotgeluiden
Niet alleen is er keuze uit veel verschillende onderdelen. Ook de kleuren van robots kunnen kinderen naar hartelust aanpassen. Er zijn negen verschillende kleurenschema’s om uit te kiezen. Het is zelfs mogelijk om eigen robotgeluiden op te nemen, waarmee de ontworpen robots nog persoonlijker worden. Naast een iPhone- en iPad-app zijn er ook iMessage-stickers om te versturen naar vrienden. Ook biedt Robotfabriek een Apple TV-app.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.